Finnmarksløpet

Webshop

Her er sjefen

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 07.11.2016 16:53

Svanhild Pedersen (45) er tilsatt som ny daglig leder i Finnmarksløpet. Etter to år borte fra selskapet kommer hun tilbake for å styrke og videreutvikle en av landsdelens sterkeste merkevarer.

- Vi kjenner Svanhilds mange sterke sider og er overbevist om at hun er rett leder til å utvikle Finnmarksløpet i årene som kommer, sier styreleder Per Aronsen.

Svanhild Pedersen har tidligere også vært leder for Finnmarksløpet, men sluttet for to år siden for å lede Alta Skifer. Når hun nå kommer tilbake til Finnmarksløpet er det for å løfte selskapet på områder som er viktig for den langsiktige utviklingen av selskapet.

Finnmarksløpet har nylig signert en toårsavtale om daglige sendinger på NRK1 i løpsuka og jobber målrettet for å sikre statlig finansiering over statsbudsjettet.

Pedersen vant frem i prosessen med svært mange sterke søkere. –Solid næringslivserfaring og operativ erfaring fra drift og utvikling var det som skilte Svanhild fra de andre søkerne, sier Aronsen.

- Jeg er veldig ydmyk over tilliten, og glad for å «komme hjem» til Finnmarksløpet, forteller Svanhild Pedersen.

- Å jobbe med videreutvikling av idretts- og kulturarrangementet Finnmarksløpet og bygging av merkevaren, er oppgaver jeg er kjent med, og hvor jeg føler at jeg fortsatt har mye å bidra med. Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringene sammen med idrettsutøverne, de frivillige, våre samarbeidspartnere, styret og den øvrige staben i Finnmarksløpet AS

Første dag i ny jobb vil være 1. desember og fungerende daglig leder Jannicke Mannsverk går da tilbake til sin opprinnelig stilling som salgsansvarlig. Det betyr at Finnmarksløpet har laget klart og er meget godt rigget for neste stor arrangement: FL 2017 som starter 11. mars.

Partnere