Finnmarksløpet

Webshop

Julegave til de frivillige

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 19.12.2016 13:51

Julegave til de frivillige – Coop Finnmark SA har inngått en 3-årig avtale med Finnmarksløpet!

- Dette er en fantastisk gladmelding nå rett før jul, sier daglig leder Svanhild Pedersen. Mange av de som bidrar som frivillig i Finnmarksløpet har store utgifter til reise, opphold og ikke minst mat mens de står på nærmest døgnet rundt for å få løpet i havn. En stor del av avtalen vi har inngått med Coop Finnmark SA er nettopp et supplement til de frivilliges kosthold under løpet  med varme drikker og lette små måltider.  Dette vet vi de frivillige setter stor pris på. 

GODE HJELPERE: Finnmarksløpet har mer enn 600 frivillige som står på for løpet. Her tar to av dem i mot Ronny Frydenlund. Foto: Davina Muller.

Coop Finnmark har bokstavlig talt butikker langs hele Finnmarkløpets løype, og det er de lokale butikkene knyttet til de enkelte sjekkpunktene som koordinerer og leverer ut mat. 

Finnmarksløpet er en folkefest for hele Finnmark, og mange av våre eiere er involverte, både som deltakere, frivillige og publikum, sier Wenche Heitmann i Coop Finnmark. - Vi ønsker å bidra til at denne festen blir enda bedre, og har derfor inngått en treårig avtale med Finmarksløpet. Vi vet at de frivilliges innsats er helt avgjørende for gjennomføringen, og  vi ønsker derfor å bidra spesielt i forhold til disse. Partnere